Tisdagen den 19 april och måndagen den 2 maj välkomnar vi Anna Linton och Lovisa Jacobsson från We are Laja att prata marknadsföring och sociala medier hos oss på CoWorking Ullared.

I dessa båda workshops får du kunskap och praktiska tips om hur du genom storytelling marknadsför din business och hur du kommunicerar för att nu ut i bruset. Tonvikten läggs på Instagram men alla tips går att applicera på fler sociala kanaler. Det blir föreläsningar och lite eget arbete. Du kommer till workshopen med ett “case” och bjuds in till en hemlek mellan träffarna. Antingen kommer du med ett företagskonto eller ett personligt konto, exempelvis på Instagram, som du vill utveckla. Vi ser helst att du medverkar på båda träffarna då de bygger vidare på varandra.

Workshopsen leds av Anna och Lovisa från We are Laja som finns här för att serva alla superhjältar som har något viktigt att berätta. De har också bland annat utvecklat @roadtripsverige – en guide till Sveriges skönaste platser på Instagram, som nådde över 40 000 följare på mindre än två år.

 

Träff 1 – Marknadsföring/storytelling

19 april klockan 17-18.30 inklusive 20 min fikapaus

 

Träff 2 – Sociala medier i praktiken

2 maj klockan 17-18.30 inklusive 20 min fikapaus

 

Anmälan sker snarast, via epost till: susanne.thorsson@falkenberg.se

Glöm inte uppge eventuella matavvikelser

Träffen är kostnadsfri genom projektet CoWorking Ullared och riktar sig till företagare på Falkenbergs landsbygd inklusive angränsande kommuner (Varberg, Svenljunga, Hylte och Gislaved). Begränsat antal platser, först till kvarn.