Tisdagen den 22 mars klockan 15-17.30 bjuder vi in dig som är intresserad av att allt hänger ihop; både din lokal, marknadsföring och ditt varumärke.

 

Du blir inte bara inspirerade av tjejerna bakom Hallqvist och Hauksdóttir Interior Design utan de kommer även genomföra en workshop under eftermiddagen.

I workshopen jobbar du praktisk genom ett fiktivt projekt/uppdrag där du i grupp med andra deltagare går genom saker man stöter på i sitt vardagliga företagande kring frågeställningarna.

Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor till föredragshållarna Karin Hallqvist och Linda Hauksdóttir Stenström plus att de delar med sig av nyttiga fix och trix gällande inredning, färgval och layout.

 

Platserna är begränsade, först till kvarn gäller, anmälan sker till susanne.thorsson@falkenberg.se, dock senast 17 mars. Träffen är kostnadsfri för företagare på Falkenbergs landsbygd* genom projektet CoWorking Ullared.

*Företagare som verkar i trakterna från angränsande kommuner (Varberg, Svenljunga, Hylte och Gislaved) är även inkluderade.